WELKOM

We heten u van harte welkom op de website van de Praktijk Osteopathie Brugge! Onze groepspraktijk  biedt osteopathie, shiatsu en ayurvedische yoga massage behandelingen aan. Deze drie therapieën werken complementair en zorgen voor een volledige en kwaliteitsvolle zorgverlening. De behandelingen worden aangeboden in een aangename en rustgevende sfeer

Indien u algemene informatie wenst over de behandelingen mag u ons altijd via mail uw vraag sturen naar praktijkosteopathiebrugge@gmail.com. Wij werken als één team omdat uw gezondheid voor ons op de eerste plaats komt.

Als u een afspraak wilt maken met één van onze therapeuten klik dan bovenaan in de menubalk op osteopathie, shiatsu of ayurvedische yoga massage. U krijgt op deze manier meer informatie over de zorgverstrekker en u vindt er ook zijn of haar contactgegevens om een afspraak vast te leggen.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten in onze aangename en rustgevende groepspraktijk waar u als patiënt centraal staat!

Groeten,

Yves, Florian en Joris

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s